Boldog Karácsonyt!

 


Hello!

Hát, nem gondoltam hogy idén még kirakok bármit (habár ez se lesz nagy szám, csak karácsonyi üdvözlés). Pedig két cikk is írás alatt van: az egyik a VictorSinthea lezáró része (amit követ majd egy a folytatást felvezető epilógus), a másik meg egy megemlékezés Matthew Perry-re, amit a halálhíre napján felkavart érzéseim hatására kezdtem el írni. 

De az a helyzet, hogy mindkettővel megakadtam, mert egész egyszerüen... nem megy az írás. Nem igazán tudom megfogalmazni a problémát, de leginkább talán az, hogy nem vagyok elégedett semmivel - de ténlyeg szinte semmivel - amit írok. Szinte minden mondatomnál azt érzem, hogy "Ez szar, ez fos, ezt újra kéne írni, hát ennél még az előző próbálkozás is jobb volt..." satöbbi, satöbbi. És bár próbálkozom vele, hogy szarjak bele és írjam, ahogy akarom, de nehéz, és emiatt egyszerűen nem élvezem az írást. Ezen igyekszek változtatni.

Szóval ja, fogalmam sincs mikor és mivel jelentkezek legközelebb (habár legalább az egyiket jó lenne még idén megírni).

Mindezek ellenére szeretnék mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt és ha már nem írok az évben, akkor Boldog Új Évet is kívánni a magam nevében... és a karácsonyi tatuéban is!


(Amúgy üdvözlöm az USA-ból, UK-ből, meg Kanadából és egyéb országokből érkező olvasókar, Hello, Welcome, hogy kerültetek ide? Botok vagy mégis honnan?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése